Sustanon 250. Echte ervaring

Sustanon 250 Echte ervaring

Sustanon 250. Echte ervaring

Lees over echte gevoelens. Professionele bodybuilder vertelt over zijn ervaring met Sustanon 250

We hebben veel gehoord over Sustanon 250 en er is veel theorie over de effectiviteit van deze steroïde en de resultaten ervan. Laten we de waarheid ontdekken door het uit de mond van het paard te horen. Hier is feedback en een overzicht van een Sustanon 250-gebruiker.

Hoe lang ben je al aan bodybuilding bezig?

Een gebeeldhouwd en gebeeldhouwd lichaam was altijd mijn droom, maar natuurlijk werd deze droom mijn passie toen ik 25 werd. Wel, ik had een ander perspectief op bodybuilding met wat ik nu heb. Eerder dacht ik dat het een wonder zou zijn om naar de sportschool te gaan, maar als je maar weinig uitstapjes vertrouwt, zal de sportschool en slechte eetgewoonten je alleen maar laten mokken zoals bij mij. Ik kon mijn lichaam niet zien groeien zoals ik dat wilde, totdat ik deze trainer tegenkwam die me kennis liet maken met de voor- en nadelen van bodybuilding.

Het volgen van zijn instructie was een keerpunt in mijn leven. Regelmatige sportschoolsessies gevolgd door een gezonde levensstijl en eetgewoonten samen met discipel hebben me behoorlijk goede resultaten opgeleverd.

Sustanon 250 Echte ervaring

Hoeveel moet je uitwerken om in deze fase te komen?

Dit hangt er helemaal vanaf of je bulkt of snijdt; de frequentie en het type training zijn afhankelijk van deze twee factoren. Bulken – als ik op zoek ben naar ballaststoffen, besteed ik minder tijd aan cardio en meer aan gewichtheffen. Het gaat door als een training van twee dagen, een rustdag van één dag en een training van twee dagen.

Hier is een overzicht van mijn trainingssessie:

Vier sets met zes herhalingen:
1. Pull-ups
2. Dips
3. Barbell-squats
4. Liggende beenkrullen
5. Barbell haalt zijn schouders op

2e dag sessie. Vier sets met zes herhalingen:
– Barbell-krullen
– Staande barbell-kuitverhogingen
– Smith-machine-omgekeerde kuitverhogingen
– Staande militaire pers
– Zijdelingse zijverhogingen
– Barbell-achterste delterijen – Barbell
-bankdrukken met nauwe grip

Sessie na een pauze van 1 dag. Drie sets, 12 herhalingen:
– Gebogen over halterrijen
– Barbell-hellingbankpers met gemiddelde grip
– Stiff-legged barbell deadlifts
– Barbell-lunges
– Barbell haalt zijn schouders op

Op dag twee. Drie sets van 12 herhalingen:
– Predikerkrullen
– Staande halterverhogingen
– Zittende kuitverhogingen
– Voorste halterverhogingen
– Zijdelingse zijverhogingen
– Barbell achterste deltierijen
– Staande bovenliggende haltertricepsverlengingen.

Snijden  – Als ik van plan ben een snijfase te doen, leg ik meer de nadruk op mijn cardiotraining, maar ik overdrijf het niet. Hier zal ik mensen adviseren om alleen je lichaam zoveel mogelijk te duwen. Je kunt 3-4 keer per week 30-60 minuten cardio doen.

Waarom heb je Sustanon 250 gebruikt?

Terwijl ik mezelf volledig opsloeg in bodybuilding, had ik mijn leeftijdsgenoten vaak horen praten over steroïden die als magie werken, maar uiteraard met enkele bijwerkingen. Ik hoorde over Sustanon 250. Van deze wonderbaarlijke steroïde is bekend dat deze een aantal geweldige eigenschappen heeft die onmiddellijk geweldige resultaten kunnen opleveren. Ik heb ook geleerd dat het medicijn na het injecteren binnen 24 uur zijn effecten begint te vertonen.

Ik was sceptisch over het bombarderen van mijn lichaam met shots van synthetische steroïden, maar toen ik me realiseerde dat het was samengesteld uit vier veresterde testosterons die ons lichaam ook produceert, kalmeerde het me.

Ik zou ook willen voorstellen dat degenen die Sustanon 250 gebruiken een pauze nemen tussen de cycli en stapelen met een andere steroïde. Het is ook aan te raden om postcyclustherapie te doen, zodat je niet gaat knoeien met de natuurlijke testosteronproductie in je lichaam.

Ik ben veel kunstmatige Sustanon 250-substituten op de markt tegengekomen. Als je echt goede resultaten wilt behalen zonder het lichaam te schaden, zorg dan dat je een legitiem product krijgt.

Wat heb je gebruikt om te stapelen?

Zoals ik al zei, stap ik altijd op als ik aan bodybuilding doe. Hoewel het de kosten kan verhogen, raad ik mensen aan om steroïden te stapelen om betere resultaten te krijgen. Ik koos dianabol om te stapelen met Sustanon 250 omdat alleen het effect mild is. Met stapelen kon ik spieren opbouwen terwijl ik de vetaanwinst op een lager niveau hield.

Kun je me vertellen over je Sustanon 250-cycle en dosering?

We weten allemaal dat elke steroïde een cyclus heeft die moet worden gevolgd en een dosering die strikt moet worden toegediend. Welnu, het eerste dat u moet begrijpen, is dat alleen het gebruik van steroïden niet het gewenste resultaat oplevert. Je moet ook een strikte training volgen om resultaten te krijgen. Voor mij volgde ik een cyclus van tien weken in plaats van 8. Ik zei ook dat stapelen belangrijk is tijdens ballaststoffen en ik gebruikte dianabol samen met Sustanon 250. Ik injecteerde slechts 250 mg per week van de Sustanon 250 en aan het einde nam ik twee weken vrij voordat ik aan een nieuwe cyclus begon. Wat ik hier wil zeggen, is dat je niet zo streng hoeft te zijn met het gebruik van Sustanon 250.

Sustanon 250-cycle en dosering

Is het duur?

Nou, als u hoogwaardige, effectieve steroïden wilt, moet u wat goed geld uitgeven. Ook wilde ik door de FDA goedgekeurde steroïden gebruiken die mijn lichaam niet zouden schaden. Ik moest $ 20 uitgeven aan de flacon van 250 mg.

Ik heb mijn volledige huiswerk gemaakt voordat ik Sustanon 250 gebruikte. Ik heb het vergeleken met andere steroïden, de prijsstelling, resultaten en vooral bijwerkingen. Omdat ik langere cycli volg, moet ik aan de hogere kant betalen, maar het geeft me goede resultaten en mijn lichaam kan zich eraan aanpassen.

Terwijl ik mijn cyclus van Sustanon 250 volgde, moest ik $ 200 uitgeven. In plaats van geld uit te geven aan mezelf ophopen met testosteroninjecties, koos ik ervoor om mijn ophoping te stapelen met dianabol. Dit vermindert dus de verbruiksvraag van Sustanon 250 per week. Het kwam neer op 250 mg per week van 500-700 mg per week.

Hoe moet iemand Sustanon 250 gaan gebruiken?

Sustanon 250 is voornamelijk puur testosteron dat u in de spierweefsels injecteert. De beste plaatsen om het in te brengen zijn de spieren in je bovenbenen, bovenarmen of op je billen. Maar het doet pijn. Hoewel het niet pijnlijk was, trad irritatie op door aanhoudende injecties in de kolf. Om de irritatie te stoppen vermeed ik deze injectieplaats.

Momenteel zal het doel waarvoor u het gebruikt beïnvloeden hoe vaak u het moet injecteren.

Als u bijvoorbeeld de kans heeft dat u een laag testosterongehalte heeft, zou op dat moment 250 mg elke 21 dagen voldoende moeten zijn om uw testosteron weer binnen het normale bereik te houden. Als u gewichten opheft, moet u deze vaker nemen.

Ik zou zeggen:
– Gebruik het voor ballaststoffen – je zou elke 7-10 dagen 500-1000 mg moeten nemen.
– Als je bent zoals ik, stapel het dan met iets anders terwijl je aan het bouwen bent. Je hebt maar 250 mg van dit testosteron nodig, zeven dagen.

Hoe zit het met uw resultaten aan het einde van uw Sustanon-cyclus?

De eerste keer dat ik Sustanon 250 nam, duurde het meer dan 21 dagen om een onderscheid in mijn massa te zien. Het was allesbehalve een enorm onderscheid, maar sinds ik het volgde, merkte ik zeker een verandering op. Voordat ik mijn achtste week beëindigde, deed ik 18 pond aan en tegen mijn tiende had ik 21 pond aan.

Deze uitkomsten hielden echter niet stand en ik verloor meer dan een deel hiervan door het vasthouden van water, dus tegen het einde had ik net 10,8 pond spiermassa opgedaan. Ik heb zelfs veel betere resultaten gezien met andere testosteroninjecties, maar ik bleef er drie cycli bij. Op de lange termijn had ik de capaciteit om de bulk die ik heb opgepikt gedurende 3 maanden bij te houden.

Heeft u bijwerkingen ondervonden na het gebruik van deze steroïde?

Nou, ik heb veel gehoord over de bijwerkingen van Sustanon 250, maar pas na gebruik vond ik een onderscheid. Mijn huid werd vettig en ik had ook acne. Waterretentie was een ander probleem dat ik was tegengekomen. Ik had meer geluk omdat ik niet veel last had van de bijwerkingen. Maar ik heb mensen last zien krijgen van duizeligheid, stemmingswisselingen, haaruitval, gynaecomastie, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterolgehalte en diabetes.

Het is noodzakelijk om voorzorgsmaatregelen te nemen voordat u in Sustanon 250-doseringen springt. Ik nam de aromataseremmer en volgde een gezonde levensstijl. Aromatase-remmers verhinderden me de vorming van overmatig oestrogeen dat anders zou kunnen leiden tot gynaecomastie. Ik ging ook naar postcyclustherapie en Clomid om te voorkomen dat eventuele bijwerkingen mijn lichaam belemmeren.

Gebruik je het nog steeds en zou je het aanbevelen?

Waarheid? Ik heb het waarschijnlijk meerdere keren gebruikt en stel me niet voor dat ik het in de nabije toekomst opnieuw zal gebruiken. Begrijp me niet verkeerd, maar ik vond dat Sustanon 250 nuttig is voor je eerste cyclus. Na het volgen van de Sustanon 250-cyclus, zou ik hier willen zeggen dat Sustanon 250 je minimale resultaten zou geven met maximale invoer. Je zou veel remmers moeten nemen om de bijwerkingen te voorkomen.

Er zijn te veel bijwerkingen, maar ik was aan de gelukkige kant dat ik er een paar tegenkwam en erover heen kwam. Misschien zorgde mijn speurwerk op Sustanon 250 en de bijwerkingen ervoor dat ik remmers slikte waardoor ze mijn lichaam niet konden beïnvloeden.

Er zijn een groot aantal namaak-Sustanon 250-producten – de meeste zijn bootlegs. Het kostte me dagen om een echte bron te vinden waar ik vertrouwen in had om te kopen, en ondanks alles gezegd en gedaan ondanks alles wat ik heb betaald om het te proberen (wat op zichzelf kostbaar is) vanwege alle valse die ik als eerste zag.

Kostbaar  – Ik heb Sustanon 250 gestapeld met Dianabol, een omdat ik dacht dat het progressief levensvatbaar was, maar twee gezien de kosten. 10 weken bouwen kostte me $ 200. Als ik het ook had gebruikt om te snijden, zou ik een fortuin hebben uitgegeven.

Voors en tegens van Sustanon 250

Ik heb al uitgewerkt dat het injecteren van het lichaam met synthetische hormonen zeker zijn eigen bijwerkingen heeft. Als u nog steeds bereid bent om door te gaan met Sustanon 250, zou u de samenvatting van de voor- en nadelen moeten zien. Na dit alles te hebben geanalyseerd, en als u nog steeds bereid bent ermee door te gaan, moet u hetzelfde met uw arts bespreken.

Voordelen:
– Het zal uw lever niet schaden.
– Het houdt het testosteronniveau gedurende 3 weken op peil.
– Snellere spiergroei.
– Het bestaat uit 4 soorten veresterde testosteronhormonen.
– Het is goed voor de mensen die lijden aan slechte testosteronspiegels in het lichaam.
– Vermindert cortisol.
– Verhoogt de stofwisseling en verhoogt de eiwitsynthese in het lichaam.

Nadelen:
– Voor 250 mg moet je $ 20 betalen.
– U kunt androgene bijwerkingen tegenkomen, zoals kaalheid, acne en een vette huid, daarom is het beter om over te schakelen op 5-alfa-reductaseremmer, die de bijwerkingen zal voorkomen.
– Niet erg goed voor spieropbouw.
– Mildere resultaten.
– Kan voor sommige gebruikers op de injectieplaats pijnlijk zijn.
– Zeer aromatiserend.
– Niet geschikt voor vrouwen.
– Kan de bloeddruk verhogen.
– Onderdrukt een goed cholesterol en verhoogt het slechte cholesterol, wat kan leiden tot hartproblemen zoals een beroerte en een hartaanval. Het volgen van een gezond dieet en cardio-oefening zal u echter helpen deze effecten te overwinnen.
– Het kan ook leiden tot het verminderen van de natuurlijke testosteronproductie van het lichaam. Het is dus goed om PCT te implementeren om deze bijwerkingen te overwinnen.
– Zodra het gebruik van Sustanon 250 is gestopt, kunnen sommige gebruikers aan een depressie lijden.
– Misselijkheid, jeuk en stemmingswisselingen zijn ook enkele van de bijwerkingen.
– Je moet het stapelen met Dianabol voor betere resultaten.

Wat is je uiteindelijke beslissing?

Als je om mijn definitieve oordeel vraagt, zou ik zeggen dat je het een kans kunt geven. Bovendien brengt het ook kosten met zich mee die voor sommige mensen aan de hoge kant kunnen zijn. Voordat u doorgaat en de uiteindelijke beslissing neemt of u Sustanon 250 wilt blijven gebruiken, moet u rekening houden met zowel voor- als nadelen en vervolgens een zet doen. Ook wordt altijd aanbevolen om een gezondheidsadviseur of arts te raadplegen.

Sustanon 250 dosering

Zoals ik al zei, is Sustanon 250 in wezen testosteron, een mix van vier verschillende esters van testosteron die in verschillende combinaties aanwezig zijn. Het lijkt min of meer op het endogene testosteron dat in ons lichaam wordt geproduceerd en daarom nemen de meeste mensen deze steroïde liever in. Er is echter een bepaalde doseringslimiet ingesteld voor het verbruik ervan, en u moet deze volgen om een maximale output te krijgen. Er zijn drie fasen waarin de dosering varieert:
– Beginners
– Gemiddeld
– Gevorderd

Sustanon 250 dosering

Terwijl de beginners beginnen met een lage dosering, zal de gemiddelde en gevorderde laag een hogere hoeveelheid verbruiken. Laten we de details van elk niveau ontvouwen:

Beginner Sustanon 250 dosis  – Het varieert tussen 300-500 mg per week. Deze dosering is min of meer vergelijkbaar voor alle testosteroncycli. Beginners moeten begrijpen dat deze doseringen in hun stadium voldoende zijn om de gewenste resultaten te geven. Probeer niet te overdrijven, anders kunnen de gevolgen en bijwerkingen erger zijn dan verwacht.

Tussentijdse dosering  – Het varieert van 500 – 700 mg per week.

Geavanceerde dosering  – De gevorderde gebruikers kunnen hogere winsten ervaren dan die bij de tussenliggende dosering omdat gebruikers ook steroïden stapelen op het geavanceerde niveau. De aanbevolen dosering ligt tussen 500-1000 mg, maar hogere doses vormen altijd een hoger risico op bijwerkingen.

Zoals eerder vermeld, heeft Sustanon 250 een mengsel van verschillende veresterde verbindingen, hun afgiftesnelheid is ook anders en is moeilijk te beheersen. Gebruikers zullen dus geneigd zijn om minder controle te hebben en de halfwaardetijd te beheren.

Om goede resultaten te garanderen, moeten Sustanon 250-injecties worden gedaan met een interval van 7-10 dagen in plaats van vast te houden aan de 3 weken van 21 dagen.

Aandachtspunten

Als u van plan bent Sustanon 250 te gebruiken, dan zijn er bepaalde zaken waar u rekening mee moet houden. Als u bepaalde medische aandoeningen heeft of als u medicijnen gebruikt, raadpleeg dan uw arts of u Sustanon 250 moet gebruiken of niet.

Als u een van de volgende medische aandoeningen of problemen heeft, wordt aanbevolen om niet door te gaan met de dosering van Sustanon 250:

 1. Borstkanker of tumoren.
  2. Prostaattumoren.
  3. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.
  4. Als u allergisch bent voor pinda’s of soja, moet u overschakelen op Sustanon 250.
  5. Het mag niet zonder medische zorg aan kinderen worden gegeven.
  6. Als de persoon hypercalciëmie heeft, dat wil zeggen een hoog calciumgehalte in het bloed.
  7. Hypercalciurie – hoog calcium in de urine.

Informeer uw arts over de volgende voorwaarden voordat u met de Sustanon 250-cyclus begint:

– Nierkanker
– Borstkanker
– Prostaat problemen
– Hartproblemen
– Diabetes
– Migraine
– Epilepsie
– Hoge BP
– Als u overgewicht, uw arts kan nodig zijn om de dosering genomen te onderzoeken.
– Als u slaapapneu heeft (de ademhaling stopt tijdelijk tijdens het slapen), kan de toestand verergeren met Sustanon 250.

Als oudere mannen voor bepaalde medische aandoeningen testosteron gebruiken, kan de arts adviseren om prostaatspecifiek antigeen (PSA) -bloedonderzoek met digitaal rectaal onderzoek (DRE) te ondergaan. Het helpt bij het analyseren of het prostaatklieren aantast.

Gebruik van Sustanon 250 met andere geneesmiddelen  – Of u nu Sustanon 250 of een andere steroïde gebruikt, de arts zal u altijd adviseren om het niet met andere medicijnen te mengen. Omdat dit synthetische hormonen zijn, beginnen ze bij het binnenkomen van het lichaam met andere geneesmiddelen te interageren. De resulterende reacties kunnen schadelijk en soms dodelijk zijn. Als u medicijnen gebruikt, neem dan contact op met uw arts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *